Stránky

sobota 4. května 2013

Vychází u nás - Květen 2013



Lola a kluk od vedle

Začínající návrhářka Lola Nolanová nevěří na módu… věří v kostýmy. Čím výraznější outfit, čím třpytivější, čím zábavnější, čím divočejší – tím líp. Ale Lola je přes neskutečné modely také hodnou dcerou a kamarádkou s velkými plány do budoucna. Všechno je perfektní (včetně jejího sexy přítele rockera), dokud se do sousedství nevrátí obávaná dvojčata Bellova. Calliope a Cricket. Hlavně Cricket, nadaný vynálezce, který zrovna vystoupil ze stínu slavné sestry. Cricket, který by se moc rád vrátil do Lolina života. Lola teď dumá, jak se poprat s city ke klukovi od vedle… a vypadá to na dlouho!

Nenechte si ujít nový příběh od autorky báječného Polibku pro Annu!
Vychází 20. května, na e-shopu už 15. 5.!





Počítám

David Deyl – skladatel a zpěvák s mimořádnou barvou hlasu, má na svém kontě již dvě velmi úspěšné desky, Hlavolam z roku 2009 a Zásah z roku 2011. V tomto songbooku najdete většinu z nich a k tomu ještě dvě bonusové písničky – duet s Helenou Vondráčkovou Kousek tvého já a zcela novou píseň složenou pro Avon pochod 2013 Budu tu stát s Monikou Absolonovou, která je tváří kampaně proti rakovině prsu již pátým rokem.Všechny písničky si teď budete moci zazpívat, zahrát na klavír i na kytaru. Navíc budete mít možnost trochu nahlédnout do zákulisí Davidovy tvorby; v několika krátkých textech píše o inspiraci a okolnostech vzniku písní, jež ho v průběhu života a kariéry zasáhly. Ve fotografické příloze pak najdete spoustu fotek z vystoupení, nahrávacího studia, předchozích ročníků Avon pochodu, ale také dětství, kde je vidět, že David měl hudební kariéru vepsanou ve hvězdách a navíc, že byl roztomilým blonďákem od malička :).




Ptačí zpěv


Patnáct let čekala Linda Ainsleyová, až ji předvolají ke kouzlobraní. Až se konečně stane dospělou a začne se připravovat na svoje budoucí povolání. Počítala s tím, že jí po odebrání kouzelné síly bude přidělena nějaká menší úloha v zaběhnutém, pevně daném řádu města, které od okolní krajiny odděluje energetická zeď. Myslela si, že bude pomáhat zajistit a udržet útočiště lidí, kteří jako jediní přežili hrozivou válku, že se stane kolečkem v dobře promazaném stroji. Ani ve snu ji nenapadlo, že by její úloha měla spočívat v tom, že bude napájet celé město svou energií. Patnáct let Linda Ainsleyová věřila lži. A najednou zjišťuje, že jí nezbývá nic jiného než utéct do nebezpečného a neznámého světa za zdí, nebo přijmout osud, který je snad ještě horší než smrt.



Více informací ZDE!

Žádné komentáře:

Okomentovat