Stránky

pondělí 13. ledna 2014

Happy Birthday to Liam Hemsworth!

Happy Birthday to... Je produkt mé výroby,  ale myslím si, že téměř každá/ý blogerka/bloger ji dělá, i když zrovna neví, že mě kopíruje :D Je to nepravidelná rubrika a jde o to popřát herci/herečce, autorovi/autorce a všem okolo knih k jejich narozeninám. Pochopitelně jim popřeji v den jejich narozenin, ne měsíc po nich. Chápu, že si oslavenec moje přání bohužel nepřečte, tady jde spíše o to, Vás vyzvat k přečtení knihy nebo ke shlédnutí filmu.


Dnes je oslavencem Gale z The Hunger Games, častěji nazýván Liam Hemsworth. Přeji všechno nejkrásnější, hodně pohody a štěstí do 25. roku života a doufám, že se bude objevovat i v dalších filmech, protože jeho herecké výkony stojí za shlédnutí.






Životopis

Liam Hemsworth, narozený v roce 1990, se narodil a vyrůstal v Melbourne, Austrálii. Kdž mu bylo 8 let, tak se přestěhoval s rodinou do Phillip Island. Jeho starší bratři Chris Hemsworth a Luke Hemsworth jsou také herci.

V roce 2009, Liam se přestěhoval do Spojených států, aby zde usiloval o hereckou kariéru. Což se mu povedlo a mohli jsme ho zahlédnout ve filmech jako je Hunger Games i druhý díl Hunger Games: Catching fire, nebo dokonce ve filmu Expendables 2.

Od května 2012 je zasnouben s herečkou a zpěvačkou Miley Cyrus, zároveň je také velký fanda surfingu.
Nancy: Tak Liam si mě dokázal získat rolemi, vzhledem i místem svého původu (Austrálie <3>

Další informace


Věk:
24
Narození:
13. 1. 1990, Melbourne, Victorie, Austrálie
Znamení:
kozoroh  
Výška:
191 cm




Follow him



Gifs
























Nancy

zdroj:
http://www.osobnosti.cz/

Žádné komentáře:

Okomentovat