Stránky

neděle 12. ledna 2014

Happy Birthday to Nina Dobrev!

Happy Birthday to... Je produkt mé výroby,  ale myslím si, že téměř každá/ý blogerka/bloger ji dělá, i když zrovna neví, že mě kopíruje :D Je to nepravidelná rubrika a jde o to popřát herci/herečce, autorovi/autorce a všem okolo knih k jejich narozeninám. Pochopitelně jim popřeji v den jejich narozenin, ne měsíc po nich. Chápu, že si oslavenec moje přání bohužel nepřečte, tady jde spíše o to, Vás vyzvat k přečtení knihy nebo ke shlédnutí filmu.

A takto slavila naše hvězda své narozeniny :)
Jsem si na sto procent jistá, že Ninu Dobrev znáte. Hlavně z TVD, kde obsadila hlavní role. Mám ji ráda hlavně pro její skvělé herecké výkony a pro to, že jí sláva moc nezatemnila mozek, což si v její situaci a při jejím vzhledu zaslouží opravdu velký respekt. A ode mě ho má. :)









Životopis

Už od útlého věku se ukázala jako nadšené dítě do umění, které nepostrádá talent. Zajímala se o divadlo, hudbu. výtvarné umění, ale také i o tanec a gymnastiku. Zkoušela i modeling, přes který se dostala k reklamám a odtud to byl jen malý krůček ke hraní. Začala tedy navštěvovat herecké kurzy. Chodila na veřejnou školu JB Tyrell Sr, kde začala s baletem a jazzem, také zde soutěžila v gymnastice, poté absolvovala Wexford Collegiate School for the Arts v Scarborough. Studovala také na Ryerson University v Torontu, obor sociologie. Ze školy odešla v roce 2006, aby mohla pokračovat v herecké kariéře. Nina miluje cestování a často pro radost navštěvuje Evropu. Krom lásky k cestování, má ráda i různé sporty. A to plavání, windsurfing, potápění, fotbal, horolezectví, snowboarding, volejbal, jízdu na koni, ale i kole a nakonec můžeme zmínit gymnastiku ve které byla dost úspěšná. Zajímavostí je, že Nina reprezentovala Kanadu ve skupinové gymnastice. V roce 2005 se zúčastnila mistrovství světa v Kodani v Dánsku. Pro nás může být zajímavé, že se zúčastnila mistrovství světa Juniorů v Plzni v České republice. 

Nina si zahrála v AWAY FROM HER (Daleko od ní), v CALVIN A FRANNIE a v seriálu DEGRASSI: THE NEXT GENERATION. Velká šance přišla s filmem TOO YOUNG TO MARRY, kde si zahrála hlavní postavu. Další velká role, která jí přinesla trochu té popularity byla ve snímku THE AMERICAN MALL, kde ukázala, že má i nějaký ten pěvecký talent. Její hlas, zde byl však namíchán ještě s jinou zpěvačkou. Největší popularitu jí zatím přinesl seriál THE VAMPIRE DIARIES u nás znám jako Upíří deníky. Zde ztvárnila hlavní postavu Elenu Gilbert. Dívku, která se zamiluje do upíra Stefana Salvatora (Paul Wesley) brzy se však na scéně ukáže jeho bratr Damon Salvatore (Ian Somerhalder) a milostný trojúhelník je na světe. Nina v tomto seriálu však hraje dvojroli. Ztvárňuje ještě upírku Katherin, která přeměnila bratry Salvatorovy. V osobním životě Nina chodí se svým hereckým kolegou Ianem Somerhalderem.


Další info

Věk:
25
Narození:
9. 1. 1989, Sofia, Bulharsko
Znamení:
kozoroh  
Výška:
170 cm
Váha:
56.0 kg
Barva očí:
tmavě hnědá
Barva vlasů:
tmavě hnědá
Postava:
hubená
Národnost:
bulharská
Rasa:
běloch
Náboženství:
ruské ortodoxní
Velikost bot:
39.0
Velikost oblečení:
36
















Follow her

 https://www.facebook.com/NinaDobrev





Gifs








































Sice je už 3 dny po narozeninách (pšššt :D ), ale i tak přeji Nině Dobrev všechno nejlepší na její 25. narozeniny :) Neřekne se, ale je to 1/4 století a já jí přeji, aby tento celek dokončila (4/4) a radovala nás svými rolemi. :)
Nancy a spol. :

Žádné komentáře:

Okomentovat