Stránky

neděle 12. ledna 2014

Hodně všeho dobrého do nového roku! :)

1. příspěvek roku 2014... :3
Trochu opožděně Vám přeji všechno nejlepší do nového roku. Nechť se Vám daří, přeji Vám, abyste strávili nový rok s tím, kým chcete, aby Vaše slzy byly ze štěstí a úsměv z nejlepších důvodů. A samozřejmě, abyste toto vše prožili u knih :) Mimochodem všem nakladatelstvím přeji krásné, dojemné a vtipné příběhy, které by dokázaly získat čtenáře :)
  


Rok 2013

Tento rok pro mě přinesl spoustu novinek, založila jsem si tento blog a získala si na něm 66 peckových, pravidelných čtenářů. Děkuju moc za to, že sem chodíte, komentujete a čtete to, co píšu a zapojujete se do projektů. Moc to pro mě znamená a bez Vás by tento blog byl jako nebe bez hvězd a anděl bez křídel. :)
Celkově jsem s rokem 2013 spokojená, měl ale své chyby a doufám, že se jim v roce 2014 vyhnu. 
A jak jste prožili rok 2013 Vy?


Nějaké předsevzetí?

A samozřejmě jsem si dala na tento rok určité cíle. Některé se týkají mě, některé blogu, jiné zase života :) Něco k tomu, co se týče mě? :D No, chtěla bych hlavně zhubnout, spousta lidí říká, že to nepotřebuju, ale prostě si chci zpevnit tělo. Zatím jsem nevynechala jediný den cvičení, za což se celkem respektuji, protože jsem v minulosti nevydržela ani týden :D
Na návštěvnost blogu se moc nestěžuji, ale chtělo by to víc :D Proto se budu snažit psát častěji, uvažuji o tom, že vrátím meme a za týden napíší aspoň 3 recenze. Měli byste zájem? :D Uvidíme...
A jako každý člověk bych si chtěla změnit život k lepšímu, neubližovat lidem, na kterých mi záleží a užívat si toho krátkého úseku života na plno. A toto všechno přeji i Vám :)
A čeho chcete dosáhnout v tomto roku Vy?
Doufám, že hodíte pár komentářů, moc mě potěší :)
Nancy

2 komentáře:

  1. Tak ať se daří ve všem, co si přeješ :) Taky se zase chystám cvičit ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Děkuju :) Tobě taky přeji hodně úspěchů, jak s blogem, tak i v osobním životě. :)

    OdpovědětVymazat