Stránky

sobota 14. září 2013

Soutěže

Lidičky,
moc se Vám omlovám za svoji neaktivitu, mrzí mě to, ale nebyl čas. Škola, kroužky, úkoly, první refereráty. Ta prázdninová pohoda skončila a musíme si zvykat na všední školní dny :(, což mě mrzí ještě víc. 
Nejsem zas takový imbecil, abych nepochopila následující skutečnost : pokud jste náhodou narazili na můj blog, určitě znáte další, známější blogy věnované knihám ( Knižní doupě, laurdes, VeEee´s Bookshelf.) Ale přesto napíšu tento článek, který odkazuje do soutěží na zmíněných webech. 
Přiznám se, že tento článek nepíšu jenom pro dobrý pocit, u laurdes za sdílení získám 3 vstupný body a u VeEee asi dva, pro Syki to píšu jen tak, protože si myslím, že jsem toho neudělala dost, abych jí poděkovala za grafiku a předem se jí omlouvám za to,  že grafiku za chvilku změním na podzimní variantu. Zatím nemám čas, ale do příštího víkendu Vám slibuji, že blog získá novou tvář. 

Už z názvu jste mohli pochopit, že si pro nás každá z holek připravila soutěž. U VeEee a u Syki soutěžíme o komplektní box Percyho Jacksona a laurdes si připravila následující odměny: 5 podepsaných knih, třičko, nespočet záložek (taktéž podepsanýh), nějaké ty bločky, propisky a spoustu dalších zajímavých cen a ještě něco má prý dorazit, ono se totiž jedná o BLOG TOUR, takže nezapomeňte vyplnit i ty ankety, ať laurdes uděláme radost!


A teď na samotné odkazy, které až do dokončení jednotlivých soutěží najdete na liště pod nadpisem Projekty.
Začneme u laurdes, její BLOG TOUR navštívíte kliknutím SEM!

U Syki si můžete zasoutěžit ZDE!


A nakonec přichází na řadu VeEee a pokusit se o výhru na jejím blogu, můžete ZDE!

Nemusím se obávat, že si tímto článkem přivolám ještě větší konkurenci, můj blog zatím není tolik populárný a jak se koukám,  občas je to výhodné :D 
Mějte se krásně, 
Nancy

Žádné komentáře:

Okomentovat