Stránky

neděle 10. listopadu 2013

Happy Birthday to Mackenzie Foy!

Happy Birthday to... Je rubrika, kterou jsem vymyslela já, ale myslím si, že téměř každá/ý
blogerka/bloger ji dělá, i když zrovna neví, že mě kopíruje :D Je to nepravidelná rubrika a jde o to popřát herci/herečce, autorovi/autorce a všem okolo knih k jejich narozeninám. Pochopitelně jim popřeji v den jejich narozenin, ne měsíc po nich. Chápu, že si oslavenec moje přání bohužel nepřečte, tady jde spíše o to, Vás vyzvat k přečtení knihy nebo ke shlédnutí filmu.


 


Dnes slaví své 13. narozeniny mladá a přesto úspěšná herečka Mackenzie Foy, přeji jí všechno nejkrásnější (ne, že by toho neměla i tak dost) a hodně (dalších) úspěchů v kariéře, což s jejím vzhledem nebude žádný problém. :)

Životopis

Mackenzie Foy (rodným jménem Mackenzie Christine Foy, kamarádi jí přezdívají Kenzie) je dětská modelka a herečka, která se narodila 10. listopadu 2000 ve městě Los Angeles ve státě Kalifornie. Má ráda žirafy a koně. Mackenzie ve svém volném čase tancuje balet a stará se o své dva psy (Windy a Dusty) a kočku jménem Luna. Díky své rostoucí slávě se vzdělává doma.
Svou kariéru modelky započala v pouhých čtyřech letech a to přímo pro světoznámého
Ralpha Laurena. Poté se začala objevovat v seriálech ('TIL DEATH, FLASHFORWARD, R.L. STINE'S THE HUNTING HOUR: THE SERIES, HAWAII FIVE-0). Do povědomí diváků se Mackenzie zaryla v roce 2011 ve snímku THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN: PART ONE a v následném pokračování THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN: PART TWO, ve kterých si zahrála dceru Belly a Edwarda jménem Renesmee. Tento pár ztvárnili Kirsten Stewart a Robert Pattinson. Během natáčení těchto filmů jí Taylor Lautner naučil hrát s míčem a Kirsten jí pověděla fígl na vyvolání slz. "Řekla mi, že musím velmi dlouho myslet na něco smutného." prozradila malá Mackenzie. Přestože v těchto snímcích ztvárnila celkem důležitou roli, nemá dovoleno se na tuto ságu dívat. Údajně ale přes zákaz viděla první dva díly. Doufá tedy, že se bude moci podívat alespoň na některé její scény z PART TWO.

Dále se objevila po boku Patricka Wilsona a Very Farmigy v kritikou chváleném hororovém snímku THE CONJURING, který zrežíroval známý režisér hororů James Wan. Momentálně připravuje sci-fi o cestování časem jménem INTERSTELLAR, kde se objeví po boku známých tváří jako Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine nebo Casey Affleck. Tento snímek měl původně režírovat Steven Spielberg, ten ale nakonec otěže přenechal Christopheru Nolanovi. Tato mladá a talentovaná herečka, jejíž kariéra čeká za dveřmi v jednom rozhovoru prozradila, že chce hrát po celý život a jednou by také chtěla zkusit usednout na režisérskou sesli.

Nancy: Mackenzie je opravdu moooc pohledná a okouzlující dívka, určitě jí závidí každá druhá včetně mě (ta druhá půlka ji neviděla). Na svůj věk dosáhla opravdu vysokých vrcholů, na kterých nezanechali stopy herci snažící se tam dostat celý život. A to ještě zdaleka není konec, s jejím vzhledem porcelánové panenky zboří vše, co se jen zbořit dá. Viděla jsem pouze film, kde účinkovala po boku světoznámých herců Roberta Pattinsona, Kirsten Stewart a Taylora Lautnera. Ano, řeč jde o Breaking Dawn part 2, kde si zahrála jejich dceru Renesmee Cullen. Moc se mi tam líbila, netuším, jak to zvládla v přítomnosti TAK úspěšných herců, ale nebyl na ní poznat strach, ani nic podobného, pouze promyšlená gesta, slova a pocity, které se dají spojit jen s herectvím. Nejspíš si na ty rozpaky zvykla. Ve věku, kdy si ještě všechny holky hrály s panenkami, dělala Mackenzie panenku v reklamách a na plakátech.
Nezbývá mi nic jiného, než jí říct: "Všechno nejlepší." a gratuluji ke všemu, čeho dosáhla a čeho ještě dosáhne.

P.S.: Opravdu nechápu kdo a proč jí zakázal dívat se na film, ve kterém hrála, pochybuji o pravdivosti udané ve zdroji ZDE!


Další informace o herečce

Mackenzie Foy
herečka, modelka

Přezdívka: Kenzie 
Věk: 13 
Narození: 10. 11. 2000, USA 
Znamení: štír  
Výška: 134 cm (nevím, nevím, ale nechám tam výšku uvedenou ZDE! )
Barva očí: zelená 
Barva vlasů: tmavě hnědá 
Postava: hubená 
Národnost: americká 
Rasa: běloch 
Náboženství: křesťanské


Follow her

https://www.facebook.com/MackenzieFoyFans?fref=ts



https://twitter.com/NessieMackenzie



http://instagram.com/real_mackenziefoy#

http://mackenziefoy.com/



http://veeeebookshelf.blogspot.cz/ - Zdroj ikonek



Gifs














Je prostě a jednoduše nádherná, má krásný, upřímný úsměv a přeji jí, aby se na její tváři objevoval, co nejčastěji.


A co na ni říkáte Vy? 

Nancy

2 komentáře:

  1. Asi kvôli sexuálnym scénam sa na to nemôže pozerať 8D a tiež krvilačným, z ktorých bude mať nočné mory 8D veď si to o 3 roky aj tak pozrie 8D
    Je krásna, veľmi peknú vybrali ako Renesme.

    OdpovědětVymazat
  2. Taky jsem o tom uvažovala :D, ale teď je toho všude plno i tak -_-
    Moc, taky se mi tam na Nessie hodí :)

    OdpovědětVymazat